Medela Symphony huren

De Medela Symphony behoort tot de nieuwste generatie van de Medela borstkolven. Door een Medela borstkolf te huren weet je zeker dat je een product hebt wat op een innovatieve manier is ontwikkeld en ook volledig is uitgetest door deskundigen, professionals en moeders. Medela is een merk wat bekend staat om zijn uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken, met als resultaat een goed, een comfortabel en een veilig product.

 

medela symphony borstkolf

De Medela Symphony dubbele elektrische borstkolf is speciaal ontwikkeld om moeders tijdens de borstvoedingsperiode te ondersteunen. Niet alleen om de melkproductie te stimuleren, maar ook om de productie op te bouwen en in stand te houden. Het is de ideale borstkolf voor een langere periode en regelmatig kolven. Deze borstkolf wordt vaak gebruikt op de kraamafdeling en hier kun je de Symphony borstkolf huren om op dezelfde prettige manier het kolven thuis voort te zetten. In combinatie met de afkolfsets heb je alles wat je nodig hebt als moeder die haar borstvoeding wil afkolven.

Voordelen Medela Symphony

De Symphony imiteert het zuiggedrag van de baby aan de borst. Dit stimuleert de melkstroom enorm. Hierdoor kun je in een kortere tijd meer melk afkolven. Maar er zijn nog meer voordelen van de Medela Symphony. Deze kolf is geschikt voor enkel afkolven, maar ook voor dubbel afkolven. De borstkolf is uitgerust met de 2-Phase Expression technologie en de initiatietechnologie van Medela. Het speciale Initiate programma helpt om de melk op gang te brengen. Het Maintain programma zorgt daarentegen weer dat de melkproductie wordt opgebouwd en in stand wordt gehouden. De kolf heeft ook een overloopbeveiliging.

De Symphony is uitermate zacht, ideaal voor het gevoelige borstweefsel. Hij verlicht tevens de symptomen van stuwing en draagt zelfs bij aan de genezing van mastitis. Daarbij kan hij vaak platte of ingetrokken tepels omhoog krijgen. Wanneer je een Medela Symphony huurt, haal je een borstkolf in huis die gemakkelijk te gebruiken is en een zeer stille werking heeft. Daarbij zijn alle onderdelen die met melk in contact komen zowel BPA- als ftalaatvrij. Het Medela Personal Fit Plus borstschild is verkrijgbaar in verschillende maten.

De Symphony plus

Het Symphony plus programma heeft twee kolfprogramma’s, namelijk het eerdergenoemde Initiate programma en het Maintain programma. Hierdoor heeft de borstkolf voor iedere fase in de periode van borstvoeding geven de juiste eigenschappen. Het voordeel van de 2-Phase Expression technologie en het dubbel afkolven zit hem vooral in de tijdbesparende factor. In minder tijd kun je meer melk afkolven. De melk heeft hierdoor ook een hogere voedingswaarde. Daarbij houdt hij de melkproductie in stand als op de rechtstreekse manier borstvoeding geven niet mogelijk is. Het dus een borstkolf die zeer efficiënt is in het gebruik, maar zeker ook comfortabel. Deze kolf is bekend en populair bij professionals en is ook op veel verschillende adressen te huur voor jou als nieuwe moeder.

De voordelen en kenmerken van de Medela Symphony op een rijtje

  • De kolf helpt je om succesvol een voldoende melkproductie te starten, op te bouwen en te behouden
  • Het INITIATE programma helpt bij het initiëren van de lactatie
  • Het MAINTAIN programma helpt je de melkproductie op te bouwen en in stand te houden
  • De materialen zijn uitermate zacht voor het bijzonder gevoelige borstweefsel
  • Het gebruik van de kolf verlicht symptomen van stuwing en helpt mastitis te genezen
  • Brengt platte of ingetrokken tepels omhoog
  • De borstkolf is comfortabel, efficient en makkelijk in gebruik en heeft een fijne stille werking
  • Kolven met deze kolf is tijdbesparend, omdat je sneller meer melk kunt afkolven
  • Door het gebruik van deze kolf kun je je melkproductie in stand houden als je niet in de gelegenheid bent om rechtstreekse borstvoeding te geven aan je baby

Een borstkolf van Medela kopen

Wanneer je tevreden bent over het huren van een Medela Symphony, wil je wellicht ook zelf een borstkolf van dit merk kopen. Wanneer je langere tijd borstvoeding wilt geven, is het uiteraard fijn om je eigen kolf te hebben. Eentje die je makkelijk mee kunt nemen als je ergens heen gaat zonder je kindje, of als je weer aan het werk gaat en daar makkelijk en snel wilt kolven. We adviseren in dat geval te kijken naar het kopen van de Medela Freestyle Flex of naar de Medela Swing Maxi Flex.