Ardo Carum huren

Voor de Ardo Carum borstkolf kunnen we wel stellen dat dit de nieuwe standaard voor professioneel kolven is. Het Ardo Carum kolfapparaat is speciaal ontworpen voor ziekenhuizen en verhuur. Deze elektrische borstkolf voldoet aan de allerhoogste eisen van moeders, maar wordt ook door het ziekenhuispersoneel zeer gewaardeerd. Deze professionele borstkolf van Ardo heeft verrassende, maar zeker ook waardevolle en nuttige functies.

Kolven op een professionele manier

Een Ardo borstkolf huren stelt moeders in staat om op een professionele manier de moedermelk af te kolven en de vele voordelen van de Ardo Carum kolf maakt het kolven ook een stuk eenvoudiger. Deze kolf is ideaal om melkproductie op gang te brengen of te houden.

ardo carum borstkolf

Zo is deze borstkolf in staat om met één druk op de knop volautomatisch af te kolven en dankzij de ‘Vacuüm Seal’ heeft men een optimale veiligheid en hygiëne. Dankzij de ‘Dual Cylinder’ is hij extra sterk bij het kolven, terwijl er ook een special ‘Sensitive programma’ op zit voor pijnlijke en ontstoken of gevoelige tepels.

Comfort, effectief en makkelijk in het gebruik

Een Ardo borstkolf huren betekent dat je moeiteloos de cyclus en de vacuüm individueel in kunt stellen. Het vacuüm en het zuigritme zijn los van elkaar in te stellen.  Niet alleen in de stimulatiemodus, maar ook in de afkolfmodus. De overgang tussen de verschillende fases is bijzonder zacht en aangenaam. De kolf is makkelijk te bedienen en af te stellen op de wensen van de moeder en de zuigbewegingen van de baby. Het grote kleurendisplay zorgt ervoor dat de gebruikersvriendelijkheid hoog is. Ook het onderhoud is een stuk simpeler met de Carum. Hij is volledig te desinfecteren en heeft een afneembare en makkelijk te reinigen dubbele flessenhouder en diepvrieszakhouder.

Veilig kolven met een Ardo Carum

Een Carum borstkolf huren zorgt niet alleen voor een hoog gebruikersgemak, maar ook voor comfort en veiligheid tijdens het kolven. Deze professionele borstkolf voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne en gebruiksgemak van moeders en zorgprofessionals. De kolven van Ardo zijn ook nog eens erg stil, waardoor je ze met gemak op het werk kunt gebruiken. Je kunt een Ardo Carum huren om de borstvoeding op gang te brengen. Deze borstkolf zal zeker bevallen, zowel bij iemand die voor het eerst kolft als de moeder die al een ruime ervaring met kolven heeft, en is op veel verschillende adressen te huur.

De voordelen en kenmerken van de Ardo Carum op een rijtje

 • Een Maximale veiligheid en hygiëne dankzij de ‘Vacuum Seal’ technologie. Dit zorgt voor een betrouwbare barrière tegen ziekteverwekkers en verontreiniging van de moedermelk.
 • Met één druk op de knop is volautomatisch afkolven mogelijk
 • Stil in het gebruik
 • Het gladde oppervlak is eenvoudig te reinigen
 • Makkelijk volledig te desinfecteren
 • Vacuüm en zuigritme zijn individueel in te stellen, zowel in de stimulatiemodus als de afkolfmodus
 • ‘Sensitive programma’ voor gevoelige of pijnlijke tepels
 • Zachte en aangename overgang tussen de verschillende fases
 • Sterk bij het dubbelkolven dankzij dubbele cilinders
 • De kolf is voorzien van een groot kleurendisplay met eenvoudig te bedienen menu’s
 • Een dimfunctie van de display voor het nachtelijk kolven
 • Voorzien van een timer/stopwatch

Een borstkolf van Ardo kopen

Wanneer je tevreden bent over het huren van een Ardo Carum, wil je wellicht ook zelf een borstkolf van dit merk kopen. Wanneer je langere tijd borstvoeding wilt geven, is het uiteraard fijn om je eigen kolf te hebben. Eentje die je makkelijk mee kunt nemen als je ergens heen gaat zonder je kindje, of als je weer aan het werk gaat en daar makkelijk en snel wilt kolven. We adviseren in dat geval te kijken naar de Ardo Calypso double plus of naar de Ardo Calypso to go.